Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Το τμήμα Επισιτισμού ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ραδιοφώνου ALPHA ,στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!



Το ραδιόφωνο του ALPHA με τους δημοσιογράφους Μαρία Νικόλτσιου και Δημήτρη Αλφιέρη μέσα από  τη συχνότητα της εκπομπής «Καλή Παρέα», δημιούργησε  μία εορταστική ατμόσφαιρα για τους  μικρούς και μεγάλους Πειραιώτες  που βρέθηκαν  την   παραμονή των  Χριστουγέννων στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.
Με τη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Πειραιά να διασκεδάζει τους παραβρισκόμενους  με χριστουγεννιάτικα κάλαντα  και  γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Ζωή Παπαδοπούλου και η Λένα Αλκαίου  , οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής τέχνης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ συμμετείχαν  στο εορταστικό κλίμα   με τα πεντανόστιμα μελομακάρονα που έφτιαξαν για να κεράσουν μικρούς και μεγάλους .
Ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός , αφού έδωσε την πρόγνωση για τον καιρό, απόλαυσε τα γλυκά του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής  του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και ευχήθηκε τα καλύτερα για τις γιορτινές ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

IEK ΞΥΝΗ Πειραιά:  Φίλωνος 39, 210 4120 313
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου