Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Τομέας Επισιτισμού Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ελληνικού-Αργυρούπολης!


Στην στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ελληνικού-Αργυρούπολης συνέβαλε το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, αλλά και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.  
Απαντώντας ένθερμα στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ελληνικού, οι ταλαντούχοι μελλοντικοί pastry chefs του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, έσπευσαν να ετοιμάσουν γιορτινές γλυκές λιχουδιές, με στόχο να προσφερθούν, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Συγκεκριμένα, οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τη συνεργασία των μαθητών του γυμνασίου, παρασκεύασαν –σε χρόνο ρεκόρ!- 500 μελομακάρονα!
Η εν λόγω δράση αποτελεί την αφετηρία μιας δέσμης πλούσιων εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης για την εορταστική περίοδο, στις οποίες το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας θα έχει ενεργό συμμετοχή, με «πρωταγωνιστή» τον κορυφαίο Τομέα Επισιτισμού των Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου